Gå till innehåll

Flik 9 Entrén

Entrén
Ytterentrén E 18

Ytterdörren på nedre plan ingång A är öppen alla vardagar kl. 08 – 19.00. Övrig tid är den stängd och öppnas med tagg eller kod. Om ni har aktivitet på tid då entrédörren är låst, ställ inte upp dörren med kil eller annat hinder. Skriv gärna i kallelsen/inbjudan att ytterdörren öppnas med kod 1328. alternativt att ni ser till att någon person vaktar dörren för insläpp. Förhindra att obehöriga släpps in.

Portkod till ytterdörr: 1328

Entre övre planet

Entrédörren på övre plan öppnas med tagg och personlig kod. Tagg till entrédörren samt nycklar till kanslilokal och sammanträdesrum kvitteras ut hos Kultur- och fritidsförvaltningen.

Utanför entrédörren på övre plan finns en dörrklocka. Vid tryck på dörrklockan uppmärksammas receptionen på att någon vill in. Det finns också i korridoren rakt fram inne på E 18 möjlighet till fjärröppning av låset till entrédörren. Uppmana alla i din förening som besöker E 18 och inte har egen tagg och som använder dörrklockan att ställa sig framför dörren så att personen syns inifrån reception och korridor.

För att avlasta receptionen, när ni har verksamhet dit flera personer kommer, avdela gärna någon person som kan vara ”dörrvakt” och släppa in era besökare.

Föregående sidaInnehållsförteckningNästa sida